tematske

7 TEMATSKIH STAZA DUBROVAČKO NERETVANSKE ŽUPANIJE

Ovaj vodič će vam pomoći otkriti pravi carstvo okusa kroz tematske turističke staze u regiji. Voditi će vas do svake vinarije i degustacije vina do agroturizama, restorana i školjakara, izvrsne primjere naše kulturne baštine i raznolikosti flore i faune. Upoznati ćete se s zanimljivim događanjima, izletima, običajima i izvornim suvenirima.

traditionalproducts

TRADICIONALNI PROIZVODI

Šest tradicionalnih proizvoda naše županije - dubrovački pršut, sir, 'mantala', suhe smokve, bruštulani mjenduli i 'arancini' nose oznaku 'Kvalitetan ruralni proizvod dubrovačko-neretvanske županije'. Saznajte kako se oni proizvode i gdje možete kupiti ovaj jedinstveni gastro-suvenir, koji će zadovoljiti i zahtjevnije nepce ...

mobilnaapp

MOBILNA APLIKACIJA

Ova aplikacija vodi posjetitelje kroz tematske turističke staze u regiji, i omogućuje vam: pretraživanje ruralne ponude po ključnim riječima, područjima ili uslugama koje tražite, pronalazi obližnje prirodne i kulturne znamenitosti,usmjerava vas od vaše lokacije do odabranog subjekta, a vlasnika možete direktno kontaktirati putem e-maila ili telefona ... I to sve bez pristupa Internetu. Kliknite ovdje i preuzmite je besplatno s Trgovine Play ili iOS App Store-a.

Nadolazeća događanjaSva događanja

Posljednje vijesti

blog1

Ljepote Korčule u četiri minute

Od Marka Pola, preko prirodnih ljepota, hrane i vina do maslina i maslinovog ulja – video koji prikazuje otok Korčulu, a koji je nastao u sklopu EU projekta Well Olive, može se vidjeti na poveznici.

naranca zlatna

Pobjednik Zlatne naranče 2017. – ''Đuđa i Mate'' iz Vida

Nakon obilaska 10 finalista ovogodišnjeg izbora stručno povjerenstvo bodovalo je kandidate, a najveći broj bodova dobio je restoran-pansion ''Đuđa i Mate'' iz Vida. Tako ove godine Zlatna naranča ide u Neretvu, drugo mjesto pripalo je seoskom domaćinstvu ''Kamena Himna'' iz Komaja u Konavlima, a treće mjesto Izletištu Hrid iz Orebića.

festiwine naslovna

FestiWine za vinoljupce

Po četvrti je put u Dubrovniku, u organizaciji Dubrovačko-neretvanske županije, od 17. do 23. travnja 2017. održan festival vina Dubrovnik FestiWine. Na središnjoj izložbi u Lazaretima predstavili su se prvenstveno vinari iz Dubrovačko-neretvanske županije, a od ove godine festival je primio i vinare iz ostatka Hrvatske i obližnjih zemalja.

Sve vijesti

NAJPOPULARNIJI AGROTURISMI U DUBROVAČKO-NERETVANSKOJ ŽUPANIJIdnz logodunea logoeuzastavaadriaticipaadriaticroute

Ova web stranica je izrađena uz financijsku pomoć IPA Adriatic programa prekogranične suradnje. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost RRA DUNEA-e i ne može se ni pod kojim okolnostima smatrati stavom programskih tijela IPA jadranske prekogranične suradnje.

Kontakt

info@dunea.hr
+385 20 312 714
+385 20 312 715
Branitelja Dubrovnika  41,
HR-20000 Dubrovnik

Rural Dubrovnik-Neretva

Ruralno područje Dubrovačko neretvanske županije je prekrasna kombinacija mora, rijeka, jezera, netaknute prirode, ali i drugih resursa koje je priroda u suradnji s čovjekom, velikodušno pružila.

Adriatic Route

Projekt ADRIATIC-ROUTE FOR THEMATIC TOURISM je baziran na promicanju alternativnih oblika turizma u jadranskoj regiji uporabom ICT tehnologija (informacijskih i komunikacijskih tehnologija)