tematske

7 TEMATSKIH STAZA DUBROVAČKO NERETVANSKE ŽUPANIJE

Ovaj vodič će vam pomoći otkriti pravi carstvo okusa kroz tematske turističke staze u regiji. Voditi će vas do svake vinarije i degustacije vina do agroturizama, restorana i školjakara, izvrsne primjere naše kulturne baštine i raznolikosti flore i faune. Upoznati ćete se s zanimljivim događanjima, izletima, običajima i izvornim suvenirima.

traditionalproducts

TRADICIONALNI PROIZVODI

Šest tradicionalnih proizvoda naše županije - dubrovački pršut, sir, 'mantala', suhe smokve, bruštulani mjenduli i 'arancini' nose oznaku 'Kvalitetan ruralni proizvod dubrovačko-neretvanske županije'. Saznajte kako se oni proizvode i gdje možete kupiti ovaj jedinstveni gastro-suvenir, koji će zadovoljiti i zahtjevnije nepce ...

mobilnaapp

MOBILNA APLIKACIJA

Ova aplikacija vodi posjetitelje kroz tematske turističke staze u regiji, i omogućuje vam: pretraživanje ruralne ponude po ključnim riječima, područjima ili uslugama koje tražite, pronalazi obližnje prirodne i kulturne znamenitosti,usmjerava vas od vaše lokacije do odabranog subjekta, a vlasnika možete direktno kontaktirati putem e-maila ili telefona ... I to sve bez pristupa Internetu. Kliknite ovdje i preuzmite je besplatno s Trgovine Play ili iOS App Store-a.

Nadolazeća događanjaSva događanja

Posljednje vijesti

img 5403

Dani jegulje u Neretvi 18. – 20. 11. 2016.

Neretvanska jegulja najbolja je u jesen i upravo zato Dani jegulje u Neretvi održat će se od 18. do 20. studenog 2016., a tijekom tri dana posjetitelji će moći uživati u ovoj vrhunskoj deliciji po promotivnim cijenama.

hikingbarcsem2

Međunarodni seminar "Pretvaranje pješačkih staza u uspješan turistički proizvod"

 

Turistička zajednica Katalonije (Španjolska) zajedno sa svojim partnerima u projektu HikingEurope 27. rujna 2016. u Barceloni organizirala je jednodnevni seminar, sufinanciran od strane Cosme programa Europske unije. Na projektu kao partner sudjeluje i Regionalna razvojna agencija DUNEA.

hiking

Seminar "Pretvaranje pješačkih staza u uspješan turistički proizvod"

U sklopu aktivnosti projekta „Hiking Europe“ – Otkrivanje ruralne Europe kroz pješačke rute, Turistička zajednica Barcelone, zajedno s projektnim partnerima, 27. rujna 2016. organizira jednodnevni međunarodni seminar na temu: "Pretvaranje pješačkih staza u uspješan turistički proizvod".

Sve vijesti

NAJPOPULARNIJI AGROTURISMI U DUBROVAČKO-NERETVANSKOJ ŽUPANIJIdnz logodunea logoeuzastavaadriaticipaadriaticroute

Ova web stranica je izrađena uz financijsku pomoć IPA Adriatic programa prekogranične suradnje. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost RRA DUNEA-e i ne može se ni pod kojim okolnostima smatrati stavom programskih tijela IPA jadranske prekogranične suradnje.

Kontakt

info@dunea.hr
+385 20 312 714
+385 20 312 715
Branitelja Dubrovnika  41,
HR-20000 Dubrovnik

Rural Dubrovnik-Neretva

Ruralno područje Dubrovačko neretvanske županije je prekrasna kombinacija mora, rijeka, jezera, netaknute prirode, ali i drugih resursa koje je priroda u suradnji s čovjekom, velikodušno pružila.

Adriatic Route

Projekt ADRIATIC-ROUTE FOR THEMATIC TOURISM je baziran na promicanju alternativnih oblika turizma u jadranskoj regiji uporabom ICT tehnologija (informacijskih i komunikacijskih tehnologija)