img 3953 1

Prvo mjesto u izboru najboljih seoskih turizama Dubrovačko-neretvanske županije za 2016. godinu ''Zlatna naranča'' osvojio je OPG Diana Marović – Eko škoj, s otoka Korčule. Na prijemu za sudionike, održanom 21. lipnja, župan dubrovačko-neretvanski

Nikola Dobroslavić uručio je diplome za prva tri mjesta te zahvalnice za sudjelovanje svim finalistima. Drugo mjesto pripalo je OPG-u Josip Antunović iz Kune na poluotoku Pelješcu, treći je OPG Mato Katićić iz Smokovljana u Dubrovačkom primorju. Finalisti u ovom natjecanju također su bili i OPG Laptalo, Izletište Hrid, Agroturizam Zure, OPG Mato Dubelj i OPG Vlahušić.

Župan je ovom prigodom naglasio kako je potencijal naših ruralnih prostora jako velik i da treba uložiti dodatne napore za njihov razvoj. Čestitao je dobitnicima, ali i svim finalistima koji su pokazali visoku razinu kvalitete u poslu kojeg rade. Ovo je prva godina kako Županija i DUNEA organiziraju dodjelu ove nagrade, uz intenciju da "Zlatna naranča" postane tradicijom.

U ovoj prigodi izdana je i brošura s pobjednicima i finalistima ZLATNA NARANČA 2016.

dnz logodunea logoeuzastavaadriaticipaadriaticroute

Ova web stranica je izrađena uz financijsku pomoć IPA Adriatic programa prekogranične suradnje. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost RRA DUNEA-e i ne može se ni pod kojim okolnostima smatrati stavom programskih tijela IPA jadranske prekogranične suradnje.

Kontakt

info@dunea.hr
+385 20 312 714
+385 20 312 715
Branitelja Dubrovnika  41,
HR-20000 Dubrovnik

Rural Dubrovnik-Neretva

Ruralno područje Dubrovačko neretvanske županije je prekrasna kombinacija mora, rijeka, jezera, netaknute prirode, ali i drugih resursa koje je priroda u suradnji s čovjekom, velikodušno pružila.

Adriatic Route

Projekt ADRIATIC-ROUTE FOR THEMATIC TOURISM je baziran na promicanju alternativnih oblika turizma u jadranskoj regiji uporabom ICT tehnologija (informacijskih i komunikacijskih tehnologija)