festiwine 1

The 3rd regional wine festival Dubrovnik Festiwine is scheduled to take place 25/04 – 01/05, 2016 in Dubrovnik. It is founded and organized by the Dubrovnik Neretva County. Wine Exhibition will take place in Lazreti complex on 29 and 30 of April.

3. regionalni Festival vina Dubrovnik Festiwine će se održati 25/04 - 01/05, 2016 u Dubrovniku. Festival je osnovala Dubrovačko-neretvanska županija koja je ujedno i organizator. Izložba vina će se održati u Lazretima 29. i 30. travnja.
U sklopu ovogodišnjeg Dubrovnik FestiWine festivala, posjetitelji će imati priliku kušati vrhunska vina i biti dio brojnih vinskih radionica, zajedno sa stručnjacima za vino i sommeliera.

Glavni događaj festivala je izložba vina kojoj se raduju mnogobrojni ljubitelji vina. Izložba će se održati u obnovljenoj povijesnoj lokaciji Lazareti. Prije izložbe festivala održat će se niz zanimljivih događanja kao što je "Dubrovnik vinski trofej 'ocjenjivanje vina,' Festiwine gala" s poznatim kuharima i vinarima, brojne radionice i ostala zanimljiva događanja.

Dubrovnik Festiwine tim poziva sve ljubitelje vina da nam se pridruže od 25. travnja do 1. svibnja, 2016. Saznajte više na http://www.dubrovnikfestiwine.com/en/

 

dnz logodunea logoeuzastavaadriaticipaadriaticroute

Ova web stranica je izrađena uz financijsku pomoć IPA Adriatic programa prekogranične suradnje. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost RRA DUNEA-e i ne može se ni pod kojim okolnostima smatrati stavom programskih tijela IPA jadranske prekogranične suradnje.

Kontakt

info@dunea.hr
+385 20 312 714
+385 20 312 715
Branitelja Dubrovnika  41,
HR-20000 Dubrovnik

Rural Dubrovnik-Neretva

Ruralno područje Dubrovačko neretvanske županije je prekrasna kombinacija mora, rijeka, jezera, netaknute prirode, ali i drugih resursa koje je priroda u suradnji s čovjekom, velikodušno pružila.

Adriatic Route

Projekt ADRIATIC-ROUTE FOR THEMATIC TOURISM je baziran na promicanju alternativnih oblika turizma u jadranskoj regiji uporabom ICT tehnologija (informacijskih i komunikacijskih tehnologija)