cestaneretva

Dubrovačko-neretvanska županija dobitnica je srebrne povelje na natječaju ''Suncokret ruralnog turizma Hrvatske za Tematsku turističku cestu NERETVA dolina života, u kategoriji 'Ruralno-turistički projekti'. Cesta Neretva dio je ruralne turističke ponude Dubrovačko-neretvanske županije,

formirana je ove godine, a aktivnosti oko njezine uspostave financirane su kroz EU projekte koje u našoj županiji provodi Regionalna razvojna agencija DUNEA.

Uz ovu, u Dubrovačko-neretvansku županiju ide još pet nagrada:

U kategoriji 'Vinski turizam' srebrnu povelju osvojili su VINARIJA MATUŠKO iz Potomja i VINARIJA RIZMAN iz Kleka, a u kategoriji 'Turistička seljačka obiteljska gospodarstva' – brončanu povelju osvojio je AGROTURIZAM LAPTALO s Gromače te posebne nagrade JAMA U PREDOLCU, Metković i posebno priznanje za revitalizaciju autohtone sorte vinove loze OPG-u KARAMAN iz Konavala.

Riječ je o natječaju kojeg za godišnju nagradu raspisuje Strukovna udruga Klub članova „Selo“ iz Zagreba. Na istom natječaju Dubrovačko-neretvanska županija prošle je godine osvojila srebrnu povelju za projekt 'Tradicijski proizvodi Dubrovačko-neretvanske županije'.

dnz logodunea logoeuzastavaadriaticipaadriaticroute

Ova web stranica je izrađena uz financijsku pomoć IPA Adriatic programa prekogranične suradnje. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost RRA DUNEA-e i ne može se ni pod kojim okolnostima smatrati stavom programskih tijela IPA jadranske prekogranične suradnje.

Kontakt

info@dunea.hr
+385 20 312 714
+385 20 312 715
Branitelja Dubrovnika  41,
HR-20000 Dubrovnik

Rural Dubrovnik-Neretva

Ruralno područje Dubrovačko neretvanske županije je prekrasna kombinacija mora, rijeka, jezera, netaknute prirode, ali i drugih resursa koje je priroda u suradnji s čovjekom, velikodušno pružila.

Adriatic Route

Projekt ADRIATIC-ROUTE FOR THEMATIC TOURISM je baziran na promicanju alternativnih oblika turizma u jadranskoj regiji uporabom ICT tehnologija (informacijskih i komunikacijskih tehnologija)