hiking

U sklopu aktivnosti projekta „Hiking Europe“ – Otkrivanje ruralne Europe kroz pješačke rute, Turistička zajednica Barcelone, zajedno s projektnim partnerima, 27. rujna 2016. organizira jednodnevni međunarodni seminar na temu: "Pretvaranje pješačkih staza u uspješan turistički proizvod".

Fokus seminara je na razvoju proizvoda vezanog za pješačenje i ruralni turizam, njegovoj komercijalizaciji i promociji te međusobnoj suradnji. Namijenjen je svima zainteresiranima za ovu tematiku; javnom sektoru u području turizma, DMC, privatnim turističkim tvrtkama, turoperatorima, udrugama i svima ostalima koji se bave ruralnim turizmom.

Ovdje možete vidjeti PROGRAM SEMINARA, a zainteresirani se trebaju registrirati na linku http://goo.gl/forms/NChoSozCv2HzXgMs1, nakon čega će dobiti daljne informacije o seminaru. Sudjelovanje na seminaru je besplatno, dok troškove putovanja i smještaja sudionici snose sami.

Projekt „Hiking Europe“ bavi se uspostavom transnacionalne mreže ruralnih turističkih ruta sačinjenih od nekoliko različitih pješačkih itinerera diljem Europe, koje otkrivaju kulturne i prirodne znamenitosti svih partnerskih regija u projektu - Španjolske, Italije, Hrvatske i Irske. Započeo je 1. travnja 2016. i sufinanciran je kroz Program Europske Unije COSME, a na području Dubrovačko-neretvanske županije ga provodi Regionalna razvojna agencija DUNEA.

dnz logodunea logoeuzastavaadriaticipaadriaticroute

Ova web stranica je izrađena uz financijsku pomoć IPA Adriatic programa prekogranične suradnje. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost RRA DUNEA-e i ne može se ni pod kojim okolnostima smatrati stavom programskih tijela IPA jadranske prekogranične suradnje.

Kontakt

info@dunea.hr
+385 20 312 714
+385 20 312 715
Branitelja Dubrovnika  41,
HR-20000 Dubrovnik

Rural Dubrovnik-Neretva

Ruralno područje Dubrovačko neretvanske županije je prekrasna kombinacija mora, rijeka, jezera, netaknute prirode, ali i drugih resursa koje je priroda u suradnji s čovjekom, velikodušno pružila.

Adriatic Route

Projekt ADRIATIC-ROUTE FOR THEMATIC TOURISM je baziran na promicanju alternativnih oblika turizma u jadranskoj regiji uporabom ICT tehnologija (informacijskih i komunikacijskih tehnologija)